Οι ενοικιαζόμενες εξοχικές κατοικίες "Sunrise Pelion Villas" βρίσκονται στο μαγευτικό Πήλιο, εκεί που το βουνό συναντά τη θάλασσα και είναι αρμονικά ενταγμένες στο φυσικό και παραδοσιακό περιβάλλον της περιοχής.

Πρόκειται για εξοχικές κατοικίες οι οποίες μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσο τους λάτρεις των ορεινών προορισμών όσο και τους λάτρεις των παραθαλάσσιων. Ειδικότερα, η «Sunrise Mountain Villa» βρίσκεται στον οικισμό της Τσαγκαράδας, στον ορεινό όγκο του Πηλίου και η «Sunrise Sea Villa» βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό του Χορευτού.

Η αρχιτεκτονική των κατοικιών είναι βασισμένη στην πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, με σεβασμό στις παραδοσιακές αρχές των ντόπιων μαστόρων και με γνώμονα τον βιοκλιματικό σχεδιασμό, ενώ η χρήση φυσικών υλικών της ευρύτερης περιοχής, όπως η πέτρα, ήταν το κύριο μέλημα της κατασκευής. Οι βίλες είναι πλήρως εξοπλισμένες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας παροχές, επιτρέποντας μια ευχάριστη διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι επισκέπτες των «Sunrise Pelion Villas» έχοντας ως ορμητήριο τις φιλόξενες κατοικίες μπορούν να εξερευνήσουν το μυθικό βουνό των Κενταύρων, να απολαύσουν την τοπική γαστρονομία και να επιδοθούν σε μια σειρά δραστηριοτήτων όπως κολύμπι, ορειβασία, πεζοπορία, ιππασία και σκι.

Οι «Sunrise Pelion Villas» είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν. Σας εγγυόμαστε ότι το φιλόξενο περιβάλλον των κατοικιών θα σας μείνει αξέχαστο.


Τοποθεσία
Στον οικισμό της Τσαγκαράδας για τους λάτρεις του βουνού. Στην παραλία του Χορευτού για όσους αγαπούν τη θάλασσα.
Βίλλες
Υπερπολυτελείς κατασκευές σε στυλ μεζονέτας, 120τμ, κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, υπαίθριο καθιστικό.
Δραστηριότητες
Κολύμπι, ορειβασία, αναρρίχηση, πεζοπορία, ιππασία, σκι. Τοπική γαστρονομία με ντόπια προϊόντα.